top of page

Provada 2021: Blue Building Institute en AM in gesprek

Blue Building Institute (BBI) presents BLUE Lease


AM organiseerde dinsdagochtend 26 oktober 2021 om 10:30 uur t/m 11:30 uur samen met Blue Building Institute op haar Provada stand een exclusieve verdiepingssessie over ESG, The WELL Building standard en BBI's nieuwe BLUE Lease format. Wellbeing en gezondheid zijn zeker na COVID, dé thema's die spelen in real estate.


Maar hoe zorg je er nu voor dat een gebouw gezond is en blijft? Welke certificering past hier het beste bij? En hoe ga je om met de (verplichte) rapportages en ESG doelstellingen?


AM organiseerde op haar PROVADA stand samen met Blue Building Institute een exclusieve verdiepingssessie om antwoord te geven op deze vragen.

Tijdens deze sessie introduceerde BBI haar nieuwe BLUE Lease format. Dit format is speciaal ontwikkeld voor gebouweigenaren om bepaalde afspraken rondom o.a. (her)certificeringen tussen contractanten en huurders te borgen.


Thema's die aan de orde kwamen:

  • Het veiligstellen van de investeringen in het gebouw;

  • Het verhogen van de waarde van het gebouw;

  • Veiligstellen van de (her)certificering van het gebouw;

  • Betere onderhandelingspositie bij o.a. verhuur en verkoop;

  • Vergroten van de betrokkenheid, het bewustzijn en de inzet van de gebruiker van het gebouw ten aanzien van duurzaamheid en menselijke duurzaamheid;

  • Gebruik van gegevens voor o.a. ESG-rapportages;

  • Het standaard doorvoeren van dezelfde ambities voor het gehele portfolio;

  • De toegevoegde waarde van de WELL Building Standard.

Nils Bonder: “Bij AM weten wij als geen ander dat onze mensen de echte waarde van het bedrijf zijn. Daar hoort dan een werkplek en kantoor bij dat het welbevinden van de medewerker optimaal ondersteunt, Blue Lease helpt ons om goede afspraken te kunnen maken tussen de eigenaar van het gebouw, huurders en contractanten. Zo creëren wij een gezamenlijk commitment, blijven wij sturen op het behalen van gewenste resultaten en houden wij het gebouw en onze werkplek gezond en duurzaam."


Alexandra A. Jurgens-Boot: “Gezondheid in de gebouwde omgeving is geen vraag meer, het is het antwoord.”コメント


bottom of page