top of page
Education

academie

BBI Academy verzorgt een breed scala aan trainingen, zoals ESG, SFDR, WELL en Blue Lease. Maatwerk en in-company trainingen zijn altijd mogelijk!

SFDR en ESG

SFDR trainingen en workshops

De regelgeving rond de European Green Deal wordt steeds gedetailleerder en veeleisender. Zo ook de SFDR. Over hoe compliance op een betekenisvolle manier kan worden geborgd

 

SFDR
route naar groen

De SFDR vraagt van financiëlemarktdeelnemers transparantie over het duurzaamheidsbeleid rondom producten en onderneming. Over de impact van grijs en groen op waarderingen.

 

ESG trainingen
 

ESG-beleid kan op vele 

manieren worden ingevuld. Hoe werkt betekenisvolle ESG in de praktijk? Over wetgeving, certificering, 

benchmarks, de voorschriften en de samenhang. 

WELL en andere trainingen

WELL AP exam prep

De WELL AP Prep training bereidt je voor op het WELL Accredited Professionals examen van het IWBI. Tijdens de training komen de 10 concepten van de WELL v2 uitgebreid aan bod. 

Blue Lease Training

Waarborgen voor (her) certificeringen kunnen worden vastgelegd in koop- en huur-overeenkomsten en bestekken. Blue Lease borgt afspraken tussen huurder en verhuurder over (her)certificeringen in contract. Dit komt verhuurbaarheid en waardevastheid van het vastgoed ten goede.

WELL introductie

Tijdens de deze workshop maakt u kennis met de 10 concepten in de WELL Building Standard, leert u hoe gezondheidsaspecten door gebouwen en de omgeving worden beïnvloed én waarom dat belangrijk is.

WELL in-depth

Krijg diepgaand begrip van elk van de 10 WELL concepten, in elke fase van de ontwikkeling van een gebouw in zijn omgeving (concept tot en met gebruik), inclusief impact en verwachte added value.

bottom of page