top of page

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium!

Iedereen hunkert ernaar om weer samen te lachen, juichen, zingen en genieten van een sport wedstrijd. Hoe bereiden internationale stadions zoals de Johan Cruijff Arena en Yankee Stadium New York de rentree voor?


Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?


Het Blue Building Instituut organiseert op 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel de directie van het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt, om te horen wat zij gedaan hebben om hun gebouwen weer veilig en gezond open te stellen voor publiek, na deze Covid-19 periode.


Welke tools hebben zij ontwikkeld, welke protocollen hebben zij opgesteld, wat kunnen ze van elkaar leren, welke rol speelt de overheid hierin en wat kunnen overige bedrijven met publieke gebouwen hiervan opsteken? Van living labs tot de Well Health & Safety rating, van aansprakelijkheid tot een veilige bubbel creëren , het komt allemaal aan bod. Met Frank Evenblij als host van dit webinar zal dit een inspirerend gesprek zijn.
Comments


bottom of page