top of page

Exclusieve live Health & Safety Rating workshop!!

EXCLUSIEVE LIVE HEALTH & SAFETY RATING WORKSHOP!

Geef prioriteit aan gezondheid en veiligheid in een post-Covid-19-wereld met de door derden geverifieerde WELL Health-Safety Rating.

Donderdag 21 januari 2021 van 17.30-18.30 uur - online


Senior Adviseur en partner DGMR -technisch manager BBI – WELL-AP Antwan van Haaren en project manager WELL- Faculty- WELL AP M3E Timo van Vliet zijn de ervaringsdeskundigen en docenten van deze workshop.

Keynote sprekers Antwan van Haaren, (Senior Adviseur en partner DGMR -technisch manager BBI – WELL-AP) en Timo van Vliet (project manager WELL- Faculty- WELL AP M3E) bespreken de methodiek, praktische oplossingen en toepassingen die de WELL Health & Safety Rating biedt. De sprekers hebben praktisch toepasbare kennis zodat er concreet te weten gekomen kan worden of de rating geschikt is voor het gebouw. Een unieke gelegenheid om hiermee kennis te maken!


Na deze workshop weet je:

  • de achtergrond en inhoud van de WELL Health&Safety rating

  • hoe de rating is opgebouwd

  • waarvoor het toepasbaar is

  • wat het kost

  • wat het oplevert

Zij geven u inzicht in de inhoud, toepassing en werkwijze van de Health-Safety Rating. Met deze universele, evidence based aanpak bent u in staat om ruimtes, ongeacht grootte, weer gezond en veilig toegankelijk te maken voor publiek en gebruikers. Nu en in de toekomst.


De Task Force COVID-19 van het International WELL Building Institute (IWBI) heeft de Health-Safety Rating ontwikkeld. Het is een op kennis en wetenschap gebaseerde, door derden geverifieerde certificering, die is gericht op operationeel beleid, onderhoudsprotocollen, noodplannen, educatie en communicatie.


'Keer aantoonbaar veilig en gezond (terug) naar kantoor met een rating ontstaan uit een internationale task force van gezondheid experts, virologen, regeringsambtenaren, ontwerpers en real estate professionals.'

Antwan van Haaren


De workshop is gericht op vastgoedbeheerders, vastgoedeigenaren, architecten, bouwdeskundigen, assetmanagers, facility managers en exploitanten van grote locaties.


De kosten voor deze workshop bedragen € 250,00 excl. Btw. De maximale deelname is 30 personen. Note: Deze workshop is vol geboekt. De livestream hiervan zal binnenkort worden aangeboden op onze website Academie pagina.


Heeft u ook interesse in een praktijk case?

Klik hier en volg het gratis webinar met Doug Behar – Senior Vice President at Yankee Stadium Operations, Allen Hershkowitz, Ph.D. – Founder and Chair Board of Sport & Sustainability at Yankee Stadium Operations, Henk Markerink - Managing Director at Johan Cruijff ArenA, Henk van Raan - Facility and Innovation Director at the Johan Cruijff Arena.


Het Yankee Stadium heeft afgelopen zomer als eerste stadion ter wereld de Health-Safety Rating for Facility Operations and Management behaald. Een primeur in de wereld van sportlocaties.
Comments


bottom of page