top of page

De AFM gaat strenger controleren!

De AFM heeft aangekondigd financiële marktdeelnemers die niet aan hun wettelijke rapportage verplichtingen voldoen te zullen aanspreken. Uit een recent onderzoek van de AFM blijkt dat nog te weinig ondernemingen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen op grond van de SFDR. Wat blijkt is dat ondernemingen 

hun taxonomie alignment niet kunnen aantonen. Maar ook, dat ze grote moeite hebben met het invullen van de templates van de AFM. Tevens bijkt het verzamelen van de daarvoor benodigde data een hels karwei.

 

Om sancties van de AFM te voorkomen, is het belangrijk om de verschillende SFDR vereisten na te leven. Dus het duidelijk in vullen van de formulieren en deze op de juiste plek te publiceren. 

Om dit eenvoudiger te maken heeft Stainable de gehele SFDR verordening vertaald zodat het een eenvoudige invuloefening wordt. Stainable helpt met het verzamelen van de benodigde data, geeft de juridische en technische ondersteuning. Simply Comply.Return on Accountability

Wij bieden een ESG rapportage platform 100% juridisch gevalideerd. Hiermee kunnen organisaties nu eenvoudiger rapportages generen om te voldoen aan de SFDR, CSDR, Taxonomie en DuPa 2.0 vereisten. Zo zorgen wij dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, wetende dat u voldoet aan de hoogste normen van regelgeving en ethiek. Dat is wat wij noemen Return On Accountability.

 


Zien we u op 11, 12, 13 juni op de PROVADA?

We gaan graag in gesprek over alle vastgoed gerelateerde vragen, over CSRD compliance, duurzaamheid en taxaties, of over SFDR en EU Taxonomie.

 

Wij zullen presentaties geven en onderdeel zijn van paneldiscussies, hierover ontvangt u volgende week in de nieuwsbrief meer informatie.

Comments


bottom of page