Online WELL AP Cursus

Online WELL AP cursus

De cursusdata: 25 februari en 4, 18 en 25 maart 2021

Dag 1: 13:00-17:00 – Informatie over WELL AP, WELL certificatieproces en WELL Concept Air

Dag 2: 13:00-17:00 – WELL Concept Water & Nourishment

Dag 3: 13:00-17:00 – WELL Concept Light & Fitness

Dag 4: 13:00-17:00 – WELL Concept Comfort & Mind

De WELL AP Prep training is de officiële training van The International WELL Building Institute om je voor te bereiden op het WELL AP examen. Tijdens de training worden alle 7 Concepten van WELL V1 behandeld (september 2021 zal het WELL AP examen overgaan naar WELL V2). De trainer biedt jou een kapstok om alle stof aan op te hangen zodat de informatie beter blijft hangen. Zowel voor het examen als daarna in de dagelijkse praktijk. De training wordt in groepsverband gegeven. Degroepen zijn niet groter dan 25 personen. Er is altijd ruimte voor jouw vragen. 

De WELL AP Prep training is bedoeld om je te ondersteunen bij de opleiding tot WELL AP. Om het maximale uit de training te halen wordt dan ook aangeraden om voldoende tijd te reserveren voor het bestuderen van de WELL Building Standard tijdens de trainingsperiode. Op deze manier ben je aan het eind van de training direct klaar om het WELL AP examen te doen. 

 

Schrijf u hier in voor de WELL AP Exam Prep Cursus

De kosten voor de WELL AP Exam Prep Cursus bedragen € 897,00 excl. BTW. De factuur wordt na inschrijving aan u toegestuurd. Na uw betaling sturen wij u de link 24 uur voor aanvang van de workshop door. 

     

    We won't send spam. Unsubscribe at any time.