€ 397 exclusief BTW, u ontvangt een factuur

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
Jfsqhsatba3psigj3zaf file

WELL Introductie Cursus

1 dagdeel online

09:00 - 13:00 uur

Tijdens de online WELL introductiecursus maakt u kennis met gezondheid in gebouwen. Wat is gezondheid eigenlijk, wat voor effect hebben gebouwen op de gezondheid, hoe bereik je een gezond gebouw en wat voor rol speelt WELL hierbij? Tijdens de cursus worden al deze vragen beantwoord.  

De cursus begint met een algemene introductie over gezondheid in gebouwen. Het begrip gezondheid wordt uitgelegd en de impact van de gebouwde omgeving op de gezondheid wordt toegelicht. Weet u bijvoorbeeld wat de belangrijkste 10 determinanten (oorzaken) van de ziektelast in Nederland zijn? Tijdens het eerste deel van de cursus zullen we deze determinanten bekijken en verkennen hoe we het gebouw kunnen gebruiken te zorgen dat u langer gezond blijft.

Vervolgens duiken we de tien WELL Concepten in: Air, Water, Nourishment, Light, Movement, Thermal Comfort, Sound, Materials, Mind & Community. Voor elk thema wordt toegelicht waarom dat aspect belangrijk is voor de gezondheid van gebouwgebruikers op basis van de laatste wetenschappelijke literatuur. Hierbij kijken we niet alleen naar lange termijn gezondheid maar ook naar comfort en productiviteit. Aan het eind van het eerste deel weet u welke gezondheidsaspecten u kunt beïnvloeden met een gebouw en waarom dat belangrijk is.

 

Het tweede deel van de cursus is gericht op de WELL certificatie. WELL is een keurmerk wat we kunnen inzetten om een gezond gebouw te realiseren. WELL bevat ruim 110 ‘Features’ verdeeld over de 10 concepten en geeft daarmee een hele praktische gereedschapskist om tot een gezond gebouw te komen. We bekijken het certificeringstraject en een deel van de WELL Features.

Misschien werkt u zelf al aan een gezond gebouw of met WELL maar loopt u tegen bepaalde uitdagingen aan. Aan het einde van de cursus is er de mogelijkheid om vragen te stellen.