€ 897 exclusief BTW, u ontvangt een factuur

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
Bkqy5rqromhytdg02e1e file

WELL AP Exam Prep

Online WELL AP cursus

De cursusdata zijn 25 februari en 4, 18 en 25 maart 2021. 

Dag 1: 13:00-17:00 – Informatie over WELL AP, WELL certificatieproces en WELL Concept Air

Dag 2: 13:00-17:00 – WELL Concept Water & Nourishment

Dag 3: 13:00-17:00 – WELL Concept Light & Fitness

Dag 4: 13:00-17:00 – WELL Concept Comfort & Mind

De WELL AP Prep training is de officiële training van The International WELL Building Institute om je voor te bereiden op het WELL AP examen. Tijdens de training worden alle 7 Concepten van WELL V1 behandeld (september 2021 zal het WELL AP examen pas overgaan naar WELL V2). De trainer zal jullie hierbij een kapstok bieden om alle stof aan op te hangen zodat de informatie beter blijft hangen, zowel voor het examen als daarna in de dagelijkse praktijk. De training wordt in groepsverband gegeven en de groepen zijn nooit groter dan 25 personen. Zo is er altijd ruimte voor jouw vragen. 

De WELL AP Prep training is bedoeld om je te ondersteunen bij de opleiding tot WELL AP. Om het maximale uit de training te halen wordt dan ook aangeraden om voldoende tijd te reserveren voor het bestuderen van de WELL Building Standard tijdens de trainingsperiode. Op deze manier ben je aan het eind van de training direct klaar om het WELL AP examen te doen. 

Wat mensen zeggen over deze cursus:

“De ervaring met de cursus is zeer positief. Tim is een ervaren trainer die weet waar hij het over heeft en vooral de zijsprongen naar de praktijk zijn heel herkenbaar en zeer bruikbaar. Ook de tips and trics waren zeer welkom en zeker al bruikbaar in de praktijk! Verder zoekt hij veelal de interactie om ook de student over bepaald zaken te laten nadenken.”

André van Mourik, Trilux