BBI Academie:

Er was nooit een beter moment 
om je kennis te vergroten

 

Blijf op de hoogte via gratis BBI webinars en nieuwsbrieven

Het beste onderwijs over gezondheid, duurzaamheid en de gebouwde omgeving

BBI Academie biedt verschillende on- en offline trainingsmogelijkheden aan. Van informatieve webinars tot intensieve (online) cursussen.

We worden rechtstreeks ondersteund door het International WELL Building Institute en GBCI Europe en leveren de nieuwste updates en een dieper inzicht in de voortdurende ontwikkeling van WELL en de verschillende leergangen.

We zetten specifieke trainingen op voor WELL en LEED. We zijn naast onze partnership met het International Well Building Institute (IWBI), training & onderwijs partner van GBCI Europe. Green Business Certification GBCI is de wereldwijde organisatie voor standaarden voor duurzame prestaties van gebouwen.’

9 september: start WELL Introductie Cursus

Deze introductiecursus van een halve dag geeft een breed publiek een introductie van de WELL Building Standard, inclusief de belangrijkste onderdelen. De organisatie en de ontwikkeling van de WELL Building Standard wordt gepresenteerd binnen de context van de trend naar gezondere gebouwen. Belangrijk openbaar onderzoek naar gezondheid wordt besproken. Deze vormen de basis voor de zeven WELL concepten. Vervolgens wordt de betekenis van WELL voor de waarde van een gebouw besproken.

9 september vindt de cursus (online) plaats van 09:00 - 13:00 uur

Klik hier voor meer informatie

Donderdag 10 september start WELL Exam Prep

Voor wie de stap wil maken als 'surveyor' van gezondheid is er de WELL AP Prep training. Dit is de officiële training van The International WELL Building Institute om je voor te bereiden op het WELL AP examen. Tijdens de training worden alle zeven concepten van WELL V1 behandeld.  De WELL AP Prep training is bedoeld om je te ondersteunen bij de opleiding tot WELL AP.  Op deze manier ben je aan het eind van de training direct klaar om het WELL AP examen te doen.

10, 17, 24 september en 1 oktober vindt de cursus (online) plaats van 13:00 - 17:00 uur.

 

Klik hier voor meer informatie

De laatste trends en nieuws rond gezondheid in de gebouwde omgeving

In deze tijden van het COVID-19 virus is gezondheid in gebouwde omgeving actueler dan ooit. Blue Building Institute helpt u op de hoogte te blijven met nieuws en de laatste trends. Ontvang gratis nieuwsbrieven, bekijk webinars en vergroot je kennis met ons groeiende cursusaanbod.

Wordt gratis lid!