Events & Webinars

Naast ons jaarlijks terugkerende BLUE Day Netwerk Event organiseren wij GRATIS Webinars. Diverse webinars zijn gerelateerd aan één van de 10 WELL v2 concepten uit de WELL Building Standard. Deze Webinars worden in samenwerking met onze partners, onderzoekers en wetenschappers georganiseerd.

De uren van de WELL webinars mogen ook als CE uren worden opgegeven.

BDNE
Webinars

 

 

 

Nieuwste 

Events

 

 

 

 

Replay webinar 'Sound': het effect van geluid op de gezondheid van de mens

21 april 2022  

In het dagelijks leven hebben we allemaal te maken met geluid, of het nu thuis is, op straat of op het werk. Het ene geluid kan als prettig worden ervaren en andere geluiden juist als storend of vervelend. Geluid kan negatieve effecten hebben op de gezondheid en het welzijn van de mens. Tijdens het Webinar ‘Sound’ zal Elise van Kempen – werkzaam bij het RIVM – samen met Pascal van Dort – werkzaam bij Rockfon - over de invloed van Sound op de gezondheid van de mens en hoe akoestische oplossingen kunnen worden geboden.

Webinar Sound

 

BLUE Day Network Event 2022

Donderdag 10 november 2022

Als Blue Building Institute is het onze missie om de gezondheid en het welzijn van de gebruiker in de gebouwde omgeving te bevorderen. We willen echter niet het zoveelste platform voor de vastgoed sector zijn. Ons doel is om belangrijke spelers uit deze sector in contact te brengen met andere industrieën, eindgebruikers, investeerders en politici, en zo nieuwe samenwerkingen en business modellen op te starten. Wil jouw organisatie sponsor worden BDNE 2022? 

Neem contact met ons op

Terugblik: BLUE Day Network Event 21


Ons eerste jaarlijkse BLUE Day Netwerk evenement - A Call For Action in het Museum Voorlinden in Wassenaar op 4 november 2021 was een groot succes!

Onze internationale keynote sprekers Paul SciallaLaura CraftRutger van HoogstratenAndré Nijhof, en Ann Marie Aguilar lieten de aanwezigen zien hoe de discussie over gezondheid bedrijven omdraait, welke bugs zij in de systemen hebben gevonden en hoe zij specifieke tools en certificeringen hebben gebruikt om hun toekomst vorm te geven. Samen met moderator Manuel Adamini creëerden zij een vruchtbare bodem voor enthousiaste discussies onder de meer dan 75 global thought leaders in het publiek.

Tijdens de privérondleiding, die ook het werk van twee van de belangrijkste kunstenaars van de twintigste eeuw omvatte: Pablo Picasso en Alberto Giacometti, en het heerlijke diner dat de avond afsloot, vonden er vele inspirerende ontmoetingen en uitwisselingen van ideeën en kennis plaats tussen alle aanwezigen.

Lees meer

 

Replay  Webinars 

Get in Touch