Certificeringen

Wij bevorderen de gezondheid, welzijn en geluk van de mens middels de gebouwde omgeving.  

WELL

WELL is het toonaangevende hulpmiddel om de gezondheid en het welzijn in gebouwen wereldwijd te bevorderen.

Gezondheid en wellness zijn de hardst groeiende industrieën en gezondheid zou de komende jaren grote impact hebben op onze gebouwen en de gebouwde omgeving, van groot belang voor eindgebruikers.

Certificeringen: Silver, Gold, Platinum, V1 en V2.

Lees meer

BREEAM-NL

BREAAM is een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Een hoge BREEAM-score is van invloed op zowel de waarde, als op het groene imago van het gebouw en zou bovendien van invloed zijn op een gezondere en productievere werk- en leefomgeving. 

Energielabel en energiebesparing hebben positieve invloed op buuropbrengst en waarde van vastgoed.

Certificeringen: BREEAM-NL Expert en de BREEAM-NL Assessor.

Lees meer

LEED

LEED is een internationaal erkend certificeringssysteem voor groen bouwen, waarmee door derden kan worden geverifieerd dat een gebouw of gemeenschap is ontworpen en gebouwd met behulp van strategieën die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties voor alle meetwaarden die er het meest toe doen.

Certificeringen: BD+C, ID+C, O+M, ND, Homes, Cities and Communities, LEED Recertification, LEED Zero. 

Lees meer

Health and Safety Rating

De WELL Health-Safety Rating is een op bewijzen gebaseerde, door een derde partij geverifieerde classificatie voor alle nieuwe en bestaande gebouwen en ruimtetypes, gericht op operationeel beleid, onderhoudsprotocollen, noodplannen en strategieën voor stakeholderbetrokkenheid om organisaties te helpen hun ruimtes voor te bereiden op herintrede in een post-COVID-19-omgeving.

Certificering: WELL Health and Safety Rating 

Lees meer

Fitwel

Fitwel is een gebouwcertificering die gezondere werkomgevingen ondersteunt om de gezondheid en productiviteit van werknemers te verbeteren. Onafhankelijke beoordelaars beoordelen projecten op basis van Fitwel's zeven gezondheidseffectcategorieën.

Certificering: Design Certification en Built Certification

Lees meer