Webinar Sound

Ben jij benieuwd naar de invloed van geluid op de mens?

Kijk de replay van onze webinar terug!

In het dagelijks leven hebben we allemaal te maken met geluid, of het nu thuis is, op straat of op het werk. Het ene geluid kan als prettig worden ervaren en andere geluiden juist als storend of vervelend. Geluid kan ook negatieve effecten hebben op de gezondheid en het welzijn van de mens. 

Moderator Antwan van Haaren, Senior Advisor en Partner bij DGMR, zal met Elise van Kempen - onderzoekster en projectleider RIVM National Institute for Public Health and the Environment en  - Global Acoustic Ambassador bij Rockfon spreken over het concept Sound van de WELL Building Standard.

Ps. BBI is Keystone Partner van het . WELLAP'ers mogen daarom de uren van de webinar en trainingen van Blue Building Institute Nederland (BBI) bijschrijven als CE uren bij IWBI. Voor deze training mag je als WELL AP'er 1.5 uur opgeven. 

Klik hier om de replay te bekijken

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?