WEBINAR: Een gezonde geest in een gezond kantoor - woensdag 10 maart 2021 14:00 - 15:30 uur

Uncategorized Mar 02, 2021

Is naar gezondheid bewegen het nieuwe normaal? Volg de webinar woensdag 10 maart 2021 van 14.00 - 15.40 uur.

Elke maand presenteert Blue Building Institute Nederland in samenwerking met 1 van haar partners een webinar waarin de ontwikkeling en expertise van beide organisaties uitgelicht worden ten behoeve van de gezamenlijke netwerken en stakeholders.

De topics gaan over het bevorderen van de gezondheid, het welzijn en het geluk van de mens in de gebouwde omgeving. Nu en in de toekomst.

Programma webinar:
- Opening Blue Building Institute Nederland en CFP Green Buildings
- Case Study over de waarde van gezonde gebouwen
- Interactieve presentatie van Topspreker Professor Erik Scherder
over impulsen van de werkomgeving en reacties in jouw brein
- Q&A lounge

Prof. dr. Erik Scherder in de hoofdrol
Tijdens deze webinar leert u hoe gebouwen en in het bijzonder werkomgevingen invloed hebben op onze (mentale) gezondheid. Professor Erik Scherder deelt zijn visie en gaat in gesprek met de aanwezigen over hoe een gezonde werkomgeving eruit moet zien. Want wanneer de situatie het toelaat en we allemaal weer (deels) naar ons werk gaan, heeft dat gevolgen voor ons welzijn.

Schrijf u in via deze linkhttps://www.bluebuildinginstitute.nl/webinar10maart 
Het webinar is gratis.


Aan dit webinar is ook de WELL-Quickscan gekoppeld. De WELL- Quickscan is speciaal door CFP Green Buildings ontwikkeld en wordt ook door hen uitgevoerd. Een voorproefje van deze scan vindt u hier: https://cfp.nl/product/well-quickscan/.

Meer informatie over de workshop die volgt op deze webinar ontvangt u snel.

  

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?