Replay webinar: de gezondste wijk van Nederland - de relatie tussen gebouw, gebied en gedrag

Uncategorized May 27, 2021

Heb je dit inspirerende webinar "de gezondste wijk van Nederland - de relatie tussen gebouw, gebied en gedrag" gemist?

Gezonde gebiedsontwikkeling is aan de orde van de dag. Onze gebouwen worden “gezonder” gemaakt , maar ook de gebieden daarom heen. Van een plukbos tot wandelpaden, van auto-vrije wijken tot een sportparcours om de hoek. 

Tijdens dit (gratis) webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Hoe maak je een gezonde wijk?
  • Wat is de relatie tussen het gebied, het gebouw en het gedrag van de bewoners?
  • Hoe doorbreek je de gezondheidsverschillen en hoe creëer je een uniek concept dat concreet bijdraagt aan gezond leven in de stad?
  • En als je er als ontwikkelaar alles aan doet om de wijk gezond te maken, wordt de gebruiker daar dan ook daadwerkelijk gezonder door?
  • Hoe ver reikt de invloed en hoe lang blijf je betrokken?

Moderator Ruth van Dijken, Business Development Manager Blue Building Institute, gaat in gesprek met: Nils Bonder, manager Healthy Urban Living bij AMMariëlle Beenackers, universitair docent stedelijke leefomgeving en gezondheid bij afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC en Rinske Brand, oprichtster van BRAND The Urban Agency.

Foto:  DeBuurt, Utrecht Overvecht ontworpen door Paul de Ruiter Architects - NL architects - AM 

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?