BLUE Day Network Event - A CALL FOR ACTION

Uncategorized Sep 15, 2021

 

Lees hieronder het programma van het  event

 


 


BLUE Day Network Event | A CALL FOR ACTION!

Donderdag 4 november 2021, 17:30 - 22:00 CEST

Geachte genodigde,

U bent zich ongetwijfeld bewust van het belang van energiebesparende maatregelen voor uw bedrijfsvastgoedportefeuille, alsook van het belang van een gezonde werk- en leefomgeving voor de mensen die in uw gebouwen werken. In toenemende mate wordt dit niet alleen een concurrentievoordeel, maar ook een verplichting.

We gaan het volgende hoofdstuk van duurzaamheid in nu Europese regelgeving vastgoedpartijen steeds meer verplicht om klimaatrisico's te adresseren, hierover te rapporteren en uiteindelijk aan te pakken. Het is dus van vitaal belang dat bedrijven, investeerders en financiële instellingen, samen met marktspelers in de bouw, eindgebruikers en werkgevers, nieuw beleid ontwikkelen voor het terugdringen van het energieverbruik en de uitstoot van koolstofdioxide. Hier dient ook een ESG beleid voor te worden ontwikkeld.

Kortom, de toekomst wordt vormgegeven en het Blue Building Institute (BBI) wil u helpen deel uit te maken van deze beweging!

A call for action!

Op 4 november 2021 organiseert het Blue Building Institute ons eerste BLUE Day Network Event in Museum Voorlinden te Wassenaar, waar we u en uw bedrijf helpen bewust te worden van en voor te bereiden op alle toekomstige duurzaamheidsverwachtingen van regelgevers, banken en overheden.

Aangezien het complex kan zijn om een ESG-beleid op te stellen en te implementeren aangezien hierin ook de minder 'tastbare' sociale (S) aspecten meegenomen dienen te worden, kan de WELL Building Standard-certificering u helpen uw sociale aspect te realiseren. Op deze manier creëert u een solide basis voor het vormgeven van de sociale criteria van uw ESG-beleid en verbetert u de toekomstige prestaties van uw bedrijf en gebouwen.

Daarom biedt het BLUE Day Network Event u een unieke kans om marktleiders en ‘thought leaders’ uit verschillende sectoren te ontmoeten en met elkaar in contact te komen in een ongeëvenaarde, informele setting die u inspireert om uit de dagelijkse praktijk te stappen, echte uitdagingen aan te gaan en een betere toekomst te creëren. Laten we ons inzetten voor de verandering en elkaar steunen en inspireren door ons in te schrijven voor dit hoogwaardige evenement.

 

Ik hoop u te zien op het BLUE Day Network Event op 4 november 2021!

Alexandra A. Jurgens-Boot - Founder & CEO of the Blue Building Institute


Key speakers

Healthy Buildings

 

 

 

 

 

 

 

Laura Craft – Head of Global Strategy & Investment ESG bij Heitman

Laura leidt Heitman's wereldwijde Environmental, Social, and Governance (ESG) platform ($44 miljard AUM) en ontwikkelt systematische benaderingen om ESG te integreren in beleggingsbeslissingen en in beleggingsbeheer.

Alexandra A. Jurgens-Boot - Founder & CEO van het Blue Building Institute en Ann- Marie Aguilar - Senior Vice President EMEA bij International WELL Building Institute (IWBI)

Healthy People

 

 

 

 

 

 

Rutger van Hoogstraten – Senior bedrijfs adviseur energietransitie bij Royal Dutch Shell

“Ongetwijfeld de grootste uitdaging van onze tijd is te voldoen aan de groeiende vraag naar energie in de wereld en tegelijk de uitstoot te verminderen." 

André Nijhof - Hoogleraar duurzaam ondernemen en duurzaam ondernemen aan Universiteit Nyenrode

“Changing the game: hoe we de grote en complexe duurzaamheidsuitdagingen van onze generatie kunnen begrijpen en aanpakken."

Social Developments

 

 

Paul Scialla - Chief Executive Officer van Delos en oprichter van het International Well Building Institute

"Nu meer dan ooit moeten we ons richten op het welzijn in de gebouwde omgeving."

Opmerking: Als onafhankelijk instituut loopt Blue Building Institute voorop als het gaat om gezondheid in de gebouwde omgeving. BBI is een belangrijke partner van het International Well Building Institute, een onafhankelijke organisatie die menselijke duurzaamheid bevordert met haar kennispartners in meer dan 68 landen


2021 BLUE Day Network Event | Agenda

17.30

Receptie, start van het event – Hoofd entree Voorlinden

18.00

Presentaties van keynote speakers met moderator – Auditorium

19.15

Afsluitende presentatie van Alexandra A. Jurgens-Boot – Auditorium

19.30

Privé tour in museum Voorlinden: Primeur Picasso-Giacometti tentoonstelling

20.00

Verfijnd 3 gangen diner, Q&A en netwerken –Voorlinden Restaurant

22.00

Slot BLUE Day Network Event 

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om het exclusieve BLUE Day Network Event bij te wonen. Gelieve contact op te nemen met:

 

Marianne Groenendal
Chief Marketing Communications

 

M: [email protected]

T: +31 20 50 41 580

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?