Terugblik: BLUE Day Netwerk Event 2021

 

Een terugblik op het BLUE Day Netwerk Event 2021

Ons eerste jaarlijkse BLUE Day Netwerk evenement - A Call For Action in het Museum Voorlinden in Wassenaar op 4 november 2021 was een groot succes!


Als Blue Building Institute is het onze missie om de gezondheid en het welzijn van de gebruiker in de gebouwde omgeving te bevorderen. We willen echter niet het zoveelste platform voor de vastgoed sector zijn. Ons doel is om belangrijke spelers uit deze sector in contact te brengen met andere industrieën, eindgebruikers, investeerders en politici, en zo nieuwe samenwerkingen en business modellen op te starten.

Gezondheid staat inmiddels als prioriteit op de strategische agenda van elke CEO . Echter er komen nog meer nieuwe regels vanuit Brussel op u af. Het meer compliant en transparant worden, zal uw organisatie veel planning, administratief werk en opleidingen kosten. Binnenkort zult u in detail moeten rapporteren hoe duurzaam uw bedrijf is. En na verloop van tijd zult u moeten aantonen dat u goede vooruitgang boekt op uw ESG-roadmap om serieus genomen te worden.

Onze internationale keynote sprekers Paul SciallaLaura CraftRutger van HoogstratenAndré Nijhof, en Ann Marie Aguilar lieten de aanwezigen zien hoe de discussie over gezondheid bedrijven doet veranderen, welke bugs zij in hun systemen hebben gevonden en hoe zij specifieke tools en certificeringen hebben gebruikt om hun toekomst vorm te geven. Samen met moderator Manuel Adamini creëerden zij een vruchtbare bodem voor enthousiaste discussies onder de meer dan 75 internationale thought leaders in het publiek.

Tijdens de privé rondleiding, die ook het werk van twee van de belangrijkste kunstenaars van de twintigste eeuw omvatte: Pablo Picasso en Alberto Giacometti, en het heerlijke diner dat de avond afsloot, vonden er vele inspirerende ontmoetingen en uitwisselingen van ideeën en kennis plaats tussen alle aanwezigen.

We hopen dat wij iedereen hebben geïnspireerd om hun Call for Action op te pakken.

De voorbereidingen voor ons volgende BLUE Day Netwerk Event 2022 zijn al in volle gang. We houden u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen! Als u overweegt om sponsor te worden van dit volgende evenement, laat het ons dan weten.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg door u in contact te brengen met bedrijven die al succesvol zijn begonnen met het integreren van gezondheid in de gebouwde omgeving.

Klik hier voor meer informatie en neem contact met ons op.

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?