SAVE THE DATE! WEBINAR: dinsdag 20 april 2021 van 10.00 - 11.00 uur met Geluksprofessor Meike Bartels

Wat kan je doen om gelukkiger te worden met Geluksprofessor Meike Bartels

Drie weken geleden heeft Blue Building Institute Nederland een webinar gegeven 'Een gezonde geest in een gezond kantoor' met o.a. Professor Erik Scherder. Meer dan 1200 mensen hebben naar dit webinar gekeken en we hebben alleen maar lovende reacties ontvangen. Op dinsdag 20 april 10:00 uur staat een nieuwe webinar gepland met aansluitend om 11:00 uur een exclusieve online bijeenkomst voor de partners van BBI. De partners zullen hier verder over worden ingelicht.

Als kick off starten we het webinar met Geluksprofessor Meike Bartels. Zij zal ingaan op het belang van geluk en welzijn op de werkvloer.

Meike Bartels op de vraag wat geluk nu eigenlijk is:

“Een combinatie van je goed voelen en goed functioneren.”

Tijdens de webinar ontdekt u de allernieuwste inzichten en cijfers aangaande gezondheid, geluk en welzijn in de gebouwde omgeving. Aansluitend volgt de exclusieve partner roundtable van 11.15 -12.30 uur. Hier bespreken wij de meest recente trends en ontwikkelingen van BBI en alle partners.

Prof.dr. Meike Bartels is hoogleraar “Genen en Geluk” aan de Vrije Universiteit en weet dankzij haar onderzoek onder tweelingen welke rol genen en omgeving spelen bij de vraag hoe gelukkig je bent. Ook werkt ze mee aan een internationaal onderzoek dat genen verantwoordelijk voor geluksgevoelens probeert te lokaliseren. 

Schrijf u hier in: https://bit.ly/3whIZFY

 

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?