Heb je ons webinar over "hoe belangrijk is geluk op de werkvloer" met Geluksprofessor Meike Bartels gemist?

Gelukkig hebben wij hem opgenomen voor je. 

Check de replay hier:  https://www.bluebuildinginstitute.nl/replaygelukswebinar

Drie weken geleden heeft Blue Building Institute Nederland een webinar gegeven 'Een gezonde geest in een gezond kantoor' met o.a. Professor Erik Scherder. Meer dan 1200 mensen hebben naar dit webinar gekeken en we hebben alleen maar lovende reacties ontvangen. Dinsdag 20 april 2021 hebben wij deel 2 aangeboden met als thema 'Het belang van geluk en welzijn op de werkvloer'.

Prof.dr. Meike Bartels is hoogleraar Genen en Geluk aan de Vrije Universiteit en weet dankzij haar onderzoek onder tweelingen welke rol genen en omgeving spelen bij de vraag hoe gelukkig je bent. Ook werkt ze mee aan een internationaal onderzoek dat genen verantwoordelijk voor geluksgevoelens probeert te lokaliseren. 

Meike Bartels op de vraag wat geluk nu eigenlijk is:

“Een combinatie van je goed voelen en goed functioneren.”

Tijdens de webinar ontdekt u de allernieuwste inzichten en cijfers aangaande gezondheid, geluk en welzijn in de gebouwde omgeving. 

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?