Exclusieve WELL Health Safety Rating Workshop - Maandag 29 maart van 16.00 - 17.30 uur

Mis deze exclusieve WELL Health Safety Rating Workshop niet - Maandag 29 maart van 16.00 - 17.30 uur met Antwan van Haaren.

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact op de wereld. Alle gebouwen en locaties worden in hun functioneren als ontmoetingsplaats van bezoekers en gebruikers uitgedaagd om ieders gezondheid en veiligheid te waarborgen. Maar hoe doen we dit na COVID-19? Waar moet een gebouw aan voldoen? Hoe krijgen we dat vertrouwen weer terug? 

In deze workshop wordt dieper ingegaan op de WELL Health - Safety Rating. Een rating die bedrijven laat zien welke stappen genomen kunnen worden op het gebied van hygiëne- en noodprocedures, veiligheid- & gezondheidsmaatregelen binnen een gebouw of (event) locatie.

Antwan van Haaren is Senior Adviseur en partner DGMR, technisch manager Blue Building Institute, WELL AP. Hij bespreekt tijdens deze workshop de methodiek, praktische oplossingen en toepassingen die de WELL Health & Safety Rating biedt. Met zijn praktisch toepasbare kennis komt u snel te weten of de rating geschikt is voor uw situatie. Na de workshop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Doelgroep: vastgoed eigenaren en –beheerders, HR managers, facility managers en asset managers.

Prijs: 250,- euro excl. BTW 

Klik hier om u in te schrijven. 

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?