BBI op PROVADA 2022

Uncategorized Jun 10, 2022

                                     PROVADA - NL Greenlabel

 

Tijdens de PROVADA 2022 organiseert AM samen met Blue Building Institute (BBI) een exclusief rondetafelgesprek over ESG, SFDR en de enorme veranderingen die op ons afkomen. “De Europese regeling met betrekking tot ESG heeft nu al impact op gebouwen. De regeldruk wordt steeds groter en de krapte op de arbeidsmarkt maakt het compliant zijn er niet eenvoudiger op. De roep om data is groot. Hoe vind je dan je weg in de digitalisering? BBI heeft een reporting systeem dat SFDR-rapportages vergemakkelijkt”, aldus Alexandra Boot, founder & CEO Blue Building Institute. Omdat deze Europese regeling nu al impact heeft op bedrijven, gebouwen, fondsen en meer vonden AM en BBI het noodzakelijk om dieper in te gaan op de effecten van deze regelgeving! Nils Bonder, manager Healthy Urban Living AM Gebiedsontwikkeling, zegt, “bij AM weten wij als geen ander dat onze mensen de echte waarde van het bedrijf zijn. En hoewel daar dus op zich geen regelgeving voor nodig is, merken we dat het meer zorgdragen voor bewijslast nodig is. AM ondersteunt het BBI en wil derhalve graag in gesprek over de SFDR en ESG-regelgeving bij ons op de stand.”

 

Thema's die aan de orde komen, zijn:

  • De regeldruk en compliance; wat komt er allemaal bij kijken bij deze regelgeving?
  • Deze verordening raakt niet alleen de vastgoedwereld, maar ook supply chains en binnenkort het MKB; wat is de impact voor jouw bedrijf en/of product?
  • Wat zijn de financiële gevolgen van het niet voldoen aan de SFDR?
  • Welke acties moet men exact ondernemen om te voldoen aan de SFDR?

 

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via [email protected] of  [email protected] en ga in gesprek met Alexandra Boot en Nils Bonder. Zij ontvangen u graag op woensdagochtend 15 juni van 10:00-11:00u bij de stand van AM (12-08).

 

Locatie: PROVADA, AM stand (12-08)

Datum: 15 juni 2022

Tijd: 10:00-11:00u

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?