September: BBI start met online WELL introductiecursussen

Uncategorized Aug 17, 2020

De belangstelling voor onderwijs over gezondheid en de gebouwde omgeving neemt sterk toe. Kennis over dit domein behoort in deze tijden van COVID-19 steeds meer tot het standaard repertoire van de vastgoedprofessional en steeds meer mensen willen hun kennis over dit onderwerp opvijzelen.

Om hieraan tegemoet te komen start BBI Academy in september weer met online WELL Introductie Cursussen.  De aftrap vindt op 9 september plaats met een interactieve online cursus met  Gerrit-Jan Teunissen, ondermeer WELL Accredited Professional. Hij mag doceren voor de WELL Faculty.

Later in september komt er ook een online introductiecursus beschikbaar met docent Tim Beuker. In twee gratis video's, die Tim Beuker eerder maakte, kun je te weten komen wat je bij deze introductiecursussen kun verwachten.

De introductiecursus van een halve dag geeft een breed publiek een introductie van de WELL Building Standard, inhoudelijk en procesmatig. De organisatie en de ontwikkeling van de WELL Building Standard wordt gepresenteerd binnen de context van de trend naar gezondere gebouwen. Openbaar onderzoek naar gezondheid wordt besproken en vormt de basis voor de WELL concepten. Tot slot wordt de betekenis van WELL voor de waarde van een gebouw toegelicht.

Gerrit-Jan Teunissen maakt sinds 2004 deel uit van het team binnen TRAJECT Adviseurs & Managers als adviseur Energie, Duurzaamheid en Gezondheid. Gerrit-Jan verzorgt bij TRAJECT onder andere de aansturing van het team Gezondheid.

Direct aanmelden voor de cursus van 9 september kan via deze link.

BBI Academy is onderdeel van het Blue Building Institute. Het Blue Building Institute (BBI) is een non-profit platform, kennisinstituut en incubator op het grensvlak tussen menselijk welzijn en de gebouwde omgeving. BBI werkt in Nederland en Europa exclusief samen met IWBI, dat is gelieerd aan Green Business Certification Inc. (GBCI) de belangrijkste wereldwijde organisatie als het gaat om standaarden voor duurzame prestaties van gebouwen.

 

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?