9 september: bekwaam je in de belangrijkste standaard voor de gezondheid van een gebouw

Uncategorized Aug 24, 2020

BBI Academy start in september weer met online WELL Introductie Cursussen.  De aftrap vindt op 9 september plaats met een interactieve online cursus met  Gerrit-Jan Teunissen, ondermeer WELL Accredited Professional.

Voor wie meer wil weten: In twee gratis webinars laat trainer Tim Beuker, een van de beste WELL experts in Nederland, je kennis maken met de belangrijkste standaard in gezondheid. Begrijp waarom kennis van het domein gezondheid een steeds belangrijker vaardigheid is voor vastgoedprofessionals.

Deze introductiecursus van een halve dag geeft een breed publiek een introductie van de WELL Building Standard, inclusief de belangrijkste onderdelen. De organisatie en de ontwikkeling van de WELL Building Standard wordt gepresenteerd binnen de context van de trend naar gezondere gebouwen. Belangrijk openbaar onderzoek naar gezondheid wordt besproken. Deze vormen de basis voor de zeven WELL concepten. Vervolgens wordt de betekenis van WELL voor de waarde van een gebouw besproken.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.