EXCLUSIEVE WELL HEALTH - SAFETY RATING ONLINE WORKSHOP - Donderdag 25 februari 16.00 - 17.30 uur

Uncategorized Feb 16, 2021

De Covid-19 pandemie heeft een grote impact op de wereld. Alle gebouwen en locaties worden in hun functioneren als ontmoetingsplaats van bezoekers en gebruikers uitgedaagd om ieders gezondheid en veiligheid te waarborgen. Maar hoe doen we dit na Covid-19? Waar moet een gebouw aan voldoen? Hoe krijgen we dat vertrouwen weer terug? 

In deze workshop wordt dieper ingegaan op de WELL Health - Safety Rating. Een rating die bedrijven laat zien welke stappen genomen kunnen worden op het gebied van hygiëne- en noodprocedures, veiligheid- & gezondheidsmaatregelen binnen een gebouw of locatie.

Keynote sprekers Antwan van Haaren, (Senior Adviseur en partner DGMR -technisch manager BBI – WELL-AP) en Timo van Vliet (project manager - WELL Faculty - WELL AP M3E Groep) bespreken met u de methodiek, praktische oplossingen en toepassingen die de WELL Health & Safety Rating biedt. De sprekers hebben praktisch toepasbare kennis zodat concreet te weten gekomen kan worden of de rating geschikt is voor het gebouw. Een unieke gelegenheid om  kennis  met hen te maken en vragen te stellen! 

Check onderstaande teaser en het verhaal van Antwan van Haaren.

https://www.bluebuildinginstitute.nl/teaser-well-hsr  

 

De WELL Health-Safety Rating is universeel en door de Task Force COVID-19 van het International WELL Building Institute (IWBI) ontwikkeld.

Datum: Donderdag 25 februari 2021

Tijd: 16.00 - 17.30 uur

Prijs: € 250,- excl. BTW 

Wilt u zich verder verdiepen? In onze BBI Academie treft u nog de volgende trainingen aan:

https://www.bluebuildinginstitute.nl/academie 

1. Online WELL Introductie Cursus V1 en V2 

1 dagdeel online - 09:00 - 13:00 uur

Tijdens de online WELL introductiecursus maakt u kennis met gezondheid in gebouwen. Wat is gezondheid eigenlijk, wat voor effect hebben gebouwen op de gezondheid, hoe bereik je een gezond gebouw en wat voor rol speelt WELL hierbij? Tijdens de cursus worden al deze vragen beantwoord.

 

Résultat de recherche d'images pour "Time beuker IWBI 2020 Community awards"

 

2. Online WELL AP cursus door Tim Beuker - Indoor Climate Specialist at bba binnenmilieu bv en WELL AP

Cursusdata: 25 februari en 4, 18 en 25 maart 2021. 

Dag 1: 13:00-17:00 – Informatie over WELL AP, WELL certificatie proces en WELL Concept Air

Dag 2: 13:00-17:00 – WELL Concept Water & Nourishment

Dag 3: 13:00-17:00 – WELL Concept Light & Fitness

Dag 4: 13:00-17:00 – WELL Concept Comfort & Mind

 

Résultat de recherche d'images pour "WELL AP exam prep"

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?