Webinar 14 oktober: 'steeds meer bedrijven kiezen voor onafhankelijke validatie gezondheid en veiligheid gebouw'

Uncategorized Oct 09, 2020

Wereldwijd kiezen steeds meer vastgoedbedrijven ervoor de gezondheid en veiligheid van gebouwen onafhankelijk te laten valideren. Dat zegt Ann Marie Aguilar, directeur EMEA van International Well Building Institute (IWBI) die op 14 oktober spreekt tijdens een webinar over de WELL Health & Safety Rating.

Grote vastgoedbedrijven zoals bijvoorbeeld Empire State Realty Trust - de eigenaar van het Empire State Building in New York - implementeren een aanpak gebaseerd op bewijs en wetenschap om de gezondheid en veiligheid te waarborgen van alle gebruikers van het gebouw. ESRT heeft de afgelopen jaren gefocused op de kwaliteit van het binnenklimaat en liep voorop bij praktische voorbeelden van duurzaamheid bij de renovatie van het Empire State Building - deze voorbeelden worden nu uitgerold in de gehele portefeuille. Recentelijk koos ESRT ervoor de portefeuille te laten certificeren door de WELL Health & Safety Rating en dat betekent dat deze leidende belegger in New York kiest voor onafhankelijke validatie door een derde partij. Hiermee bevestigt ESRT dat de portefeuille voldoet - en het zelfs beter doet - aan de meest stringente kenmerken van gezonde gebouwen.

De WELL Health-Safety Rating, opgesteld door IWBI, is gebaseerd op richtlijnen die zijn ontwikkeld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC), wereldwijde centra voor ziektebestrijding en -preventie en erkende instanties voor standaarden, zoals ASTM International en ASHRAE. Daarnaast hebben vooraanstaande academische en onderzoeksinstellingen hun input geleverd. IWBI heeft gebruik gemaakt van de inzichten van de Task Force over COVID-19, die aan het begin van de pandemie is opgericht. Oogmerk is corporate leiders en vastgoedbedrijven te helpen bruikbare inzichten en bewezen strategieën te integreren in de strijd tegen COVID-19 en andere luchtweginfecties.

Close

GRATIS Webinar: Frank Evenblij interviewt Johan Cruijff ArenA en Yankee Stadium! 

BBI organiseert 21 Januari 2021 om 16:00 uur een webinar waar Frank Evenblij (o.a. bekend van Bureau Sport) zowel het Yankee Stadium als de Johan Cruijff ArenA interviewt. 

Het belang van de gezondheid van sportgebouwen wordt hier uitgebreid besproken. Hoe ontvangt een stadion zijn spelers, fans en werknemers straks op een verantwoorde manier?