WORKSHOP: Blue Lease, Hoe borg je de (her)certificeringen in jouw contracten?


 

(Her)certificeringen bieden houvast voor rapportages en het verbeteren van de onderhandelingspositie bij onder andere verkoop en verhuur. Voor de verhuurbaarheid en waardevastheid van het vastgoed is het belangrijk dat (her)certificeringen worden gewaarborgd in koop- en huurovereenkomsten en bestekken.

Het BBI Blue Lease contract vertaalt de "blauwe" gedachte in een concept voor vastgoed of vastgoed portefeuilles om de waardevastheid te bevorderen.

In de Blue Lease worden duurzaamheid ambities en (re)certificering eisen vastgelegd in een bijlage bij een (huur)contract. Deze blauwdruk, die door BBI specifiek per cliënt wordt toegepast, maakt onderdeel uit van Next Generation Real Estate.

Overeenkomst tussen eigenaar en huurders om de gezondheid, het welzijn en het geluk in hun gedeelde gebouwde omgeving te verbeteren.

Tijdens de workshop worden de volgende topics behandeld:

  • Gebruik van (WELL Building Standard) (her)certificering, randvoorwaarden en optimalisaties als leidend.
  • Toenemend bewustzijn en groeiende betrokkenheid tussen eigenaar, werknemers en huurders.
  • Holistische benadering: beleid - ontwerp - exploitatie
    Gebaseerd op een steeds groeiend proces van onderzoek en gebruik van gegevens.
  • Communicatie kader: Creëren van bewustzijn en commitment van mensen - directe ruimte - hele gebouw - organisatie - gemeenschap - maatschappij,
  • Gebruik van gegevens voor ESG-rapportage (Social Metrics), GRESB, herevaluatie en aanpassingen om de (her)certificering en andere specifieke doelen te bereiken.

Doelgroep: vastgoedeigenaren, beleggers, investeerders, ontwikkelaars, architecten,  banken, facilitaire en hospitality organisaties, high tech en IT bedrijven.

WORKSHOP: Blue Lease, Hoe borg je de (her)certificeringen in jou contracten?
Deze workshop wordt nu alleen nog in-company gegeven. Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op.