BBI Academie, trainers & sprekers

Kennis 


BBI is een kennisplatform dat onderzoek doet en innovatie bevordert in het werkveld van duurzame en gezonde gebouwen. We werken daartoe samen met diverse universiteiten (waaronder Nyenrode Business Universiteit, TU Delft, TU Eindhoven en Erasmus MC), het WHO, UN Harvard, World GBC en Delos. Ook is BBI Keystone Partner van het International WELL Building Institute en heeft als zodanig sinds 2016 de WELL Building Standard op de Nederlandse markt geïntroduceerd en diverse pilotprojecten opgezet. 

 

Educatie


Onder de vlag van de BBI Academie verzorgen wij workshops, (in-company) trainingen,  presentaties en webinars, al dan niet in samenwerking met onze partners, hoogleraren, onderzoekers, WELL AP's, WELL Faculty Members, en andere experts uit de markt. 

* Onze WELL trainingen zijn erkend door IWBI en mogen als CE uren worden opgegeven.

Verhoog jouw WELL kennis en noteer extra WELL CE uren

Maak kennis met de WELL Building Standard (WELL v2) certificering, bereid je voor op het WELL AP examen of geef je carrière een boost door middel van een  WELL upgrade.  Via onze trainingen maak je kennis met de 10 concepten (lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, akoestiek, materialen, mind en community), hun features, toepassingen en voordelen. Tijdens of na de trainingen is er gelegenheid om vragen stellen.

Onze trainers zijn werkzaam in ‘in het veld’, WELL AP en/of WELL Faculty Member. Zij verbinden theorie aan voorbeelden uit de praktijk (Practical Experience). 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de WELL online introductie cursus en de WELL Exam Prep trainingen.

BBI In-company trainingen

De BBI in-company trainingen worden gegeven door experts werkzaam bij Blue Building Institute of bij één van onze partners. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de volgende trainingen: 

Health-Safety Rating workshop.

WELL Portfolio training (coming soon).

SFDR training – your toolkit to achieve SFDR compliance.

ESG training - ESG reporting, a nice to have of een must have? Duurzame waarde ontsluiten via ESG.

BLUE Lease training - Hoe borg je de (her)certificeringen in jouw contract.

Events & webinars


Naast ons jaarlijks terugkerende BLUE Day Netwerk Event organiseren wij GRATIS Webinars. Diverse webinars zijn gerelateerd aan één van de 10 WELL v2 concepten uit de WELL Building Standard. Deze Webinars worden in samenwerking met onze partners, onderzoekers en wetenschappers georganiseerd.

De uren van de WELL webinars mogen ook als CE uren worden opgegeven.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

BBI trainers en sprekers

Get in Touch