WORKSHOP: Online Introductie Cursus WELL v2


 

Tijdens de online WELL introductiecursus maakt u kennis met gezondheid in gebouwen. Wat is gezondheid eigenlijk, welk effect hebben gebouwen op de gezondheid, hoe bereik je een gezond gebouw en welke rol speelt WELL hierin? Tijdens de cursus worden al deze vragen beantwoord.

De cursus begint met een algemene inleiding over gezondheid in gebouwen. Het begrip gezondheid wordt uitgelegd en de invloed van de gebouwde omgeving op de gezondheid wordt toegelicht. Weet u bijvoorbeeld wat de 10 belangrijkste determinanten (oorzaken) van de ziektelast in Nederland zijn? Tijdens het eerste deel van de cursus kijken we naar deze determinanten en onderzoeken we hoe we het gebouw kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat je langer gezond blijft.

Vervolgens duiken we in de tien WELL Concepten: Lucht, Water, Voeding, Licht, Beweging, Thermisch Comfort, Geluid, Materialen, Mind & Community. Voor elk thema leggen we uit waarom dat aspect belangrijk is voor de gezondheid van gebouwgebruikers, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur. We kijken niet alleen naar de gezondheid op lange termijn, maar ook naar comfort en productiviteit. Aan het eind van het eerste deel weet u welke gezondheidsaspecten u met een gebouw kunt beïnvloeden en waarom dat belangrijk is.

WORKSHOP: Online Introductie Cursus WELL v2
Deze workshop wordt nu alleen nog in-company gegeven. Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op.